Qui som:

A ESCENA, Escola de Dansa i Arts Escèniques, és l’evolució de l’Escola de Dansa Contreras, fundada al 1952 per Rosario Contreras i continuada per la seva neboda Carme Contreras cap a una Escola més dinàmica, més participativa i amb més projecció.

Sense oblidar les nostres arrels de la Dansa Clàssica i Dansa Espanyola i amb la professionalitat i seriositat que ens ha caracteritzat fins ara, t’oferim un ventall més ampli de possibilitats amb una oferta d’activitats més diversa i per a totes les edats.

Tant si vols fer de la dansa o el teatre la teva professió, com si ho vols practicar com activitat de lleure, a A ESCENA, Escola de Dansa i Arts Escèniques, et donarem les eines perquè el teu art i el teu cos transmetin tot allò que portes dins.

Les activitats artístiques son molt beneficioses per qui les practica, doncs aporten autodisciplina, constància en el treball, autocontrol, superació personal i col·lectiva i relació social.

Amb un ambient molt familiar, l’Escola ofereix un ensenyament de qualitat, amb la possibilitat d’accedir a exàmens oficials.

A més de les classes, t’oferim una sèrie d’activitats que complementaran la nostra oferta formativa.

Vine a visitar-nos i contagia’t de la nostra passió !

 

 

Esther Contreras

 

Contacte

  • Avinguda de Cornellà 17-19 Torres Símbol-B
  • 08950 - Esplugues de Llobregat Barcelona
  • Tel. 934 990 233
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: A Escena, Gestió Cultural, S.L.U.

NIF: B66173113

Teléfono: 934 990 233

e-mail: info@aescena.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional